Back to top

Over Ons

Dit zijn, van links naar rechts Melane, Thera en Arjan. De creatieve ondernemers achter TAK. Drie bruisende creatievelingen die elke dag op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en ideeën. Ze maken alle bestellingen in hun gezellige werkplaats in Haastrecht.

Melane is de drijvende kracht achter de webshop. Ze maakt de producten af met haar prachtige handlettering en ontwerpen. Ze pakt met zorg alle pakketten in en houdt contact met alle klanten. Arjan is de werkplaats meester en is een ster in het maken van de producten en het bedenken van nieuwe creaties! Thera helpt het team waar ze kan met marketing, het bouwen van de webshop en het ontwerpen van nieuwe items.

Samen vormen ze een sterk en gezellig TAK team waarbij de klanttevredenheid voorop staat. We maken voor jullie met liefde handgemaakte houten items, om zo jouw huis of feestje nog mooier en gestyled te maken. We gebruiken veel gerecyclede materialen en hergebruiken verzendmaterialen. Zo proberen we goed voor onze klanten en de wereld te zorgen!

We staan altijd open voor nieuwe ideeën, dus heb je een wens of zou je een aangepast product willen bestellen? Neem dan contact met ons op.

Wil je ons een keer ontmoeten? Kom dan gezellig een keertje op de koffie!

Foto’s: Bjelke Crezee Photography